设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 《when there was me and you》——第一次发帖,勿喷!@@求鼓励。。 [复制链接]

激情

第一次发帖,求鼓励。。很久以前录的了。。那一年还在上大学。。结尾是原唱,因为当时宿舍来人了,在别人面前飙高音总归是影响不好。

It's funny when you find yourself
Looking from the outside
I'm standing here but all I want
Is to be over there
Why did I let myself believe
Miracles could happen
'Cause now I have to pretend
That I don't really care

I thought you were my fairytale
A dream when I'm not sleeping
A wish upon a star
That's coming true
But everybody else could tell
That I confused my feelings
With the truth
When there was me and you

I swore I knew the melody
That I heard you singing
And when you smiled
You made me feel
Like I could sing along
But then you went and changed the words
Now my heart is empty
I'm only left with used-to-bes
And once upon a song

Now I know you're not a fairytale
And dreams were meant for sleeping
And wishes on a star
Just don't come true
'Cause now even I can tell
That I confused my feelings
With the truth

Because I liked the view
I can't believe
that I could be so vine
It's like you were ing
While I was falling
And I didn't mind
Because I liked the view
Ooooh hoo hoo
I thought you felt it too
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
为什么听不了啊?一直都是准备就绪,奇怪了。。

激情

听不了,没人听,求删帖。。。

激情
不错的啦~~~ 高音不错!!!~~~ 再学学做后期就好~~~~

激情
= =|楼主后面 怎么可以偷工减料的呢...

mm19890622  你是xianlai的小Be吗? ID叫“不会唱歌的Be”,是么是么?  详情 回复 发表于 2012-2-25 20:19:36
mm19890622  真不是故意的。。。当时宿舍来陌生人了,一直赖到半夜才走。。偶就不想录了。  详情 回复 发表于 2012-2-25 18:54:55

激情
小Be 发表于 2012-2-25 12:31

真不是故意的。。。当时宿舍来陌生人了,一直赖到半夜才走。。偶就不想录了。

激情
小Be 发表于 2012-2-25 12:31

你是xianlai的小Be吗?

ID叫“不会唱歌的Be”,是么是么?

mm19890622  怎么成xianlai了?。。。。 不能打广告是么。。偶不是故意的。。但是我是要说其他网站的说。。。算了。。呵呵~~  详情 回复 发表于 2012-2-25 21:24:24

激情
下次一定要找個周圍沒人的場所=v=

激情
LZ的聲音我好喜歡

mm19890622  呵呵~~~灰常感谢鼓励~~哈哈~~第一次来仙来玩。。  详情 回复 发表于 2012-2-25 21:26:15

激情
mm19890622 发表于 2012-2-25 20:19
你是xianlai的小Be吗?

ID叫“不会唱歌的Be”,是么是么?

怎么成xianlai了?。。。。

不能打广告是么。。偶不是故意的。。但是我是要说其他网站的说。。。算了。。呵呵~~

小Be  0.0 ...⑤sing ...0.0对啊...认识的么???...  详情 回复 发表于 2012-2-25 21:59:00