设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Terrified(暖&无奈 cover)~M崽生日快乐哟!~ =3=   [复制链接]

激情
哈哈哈!!!我家m的生日到了。赶得急不如赶得巧,之前还在想到底唱啥歌好啊!~~~后来(省略@#…&¥%…&*一千字),我和无奈崽一拍即合,录了这个歌!~
~baby生日快乐哟!~还记得当时我们一起喜欢didi的日子么~~~哈哈哈,terrified可是咱俩的回忆啊!~

第一次和无奈崽合唱!才知道这家伙这么追求完美~哈哈哈!!我很开心哟!!神秘后期桑不让我透露他,于是还是辛苦啦!

Terrified

Lalalala~
you by the light is the greatest find
in a world full of wrong you're the thing that's right
finally made it through the lonely to the other side

you said it again my heart's in motion
every word feels like a shooting star
i'm at the edge of my emotions
watching the shadows burning in the dark.
and i'm in love (i’m in love) and i'm terrified.
for the first time in the last time in my only life

this could be good
it's already better than that
and nothing’s worse
than knowing you're holding back
i could be all that you needed
if you let me try

you said it again my hearts in motion
every word feels like a shooting star
i'm at the edge of my emotions
watching the shadows burning in the dark.
and i'm in love and i'm terrified
for the first time in the last time in my only life

i only said it cause i mean it
i only mean it cause it's true
so don't you doubt what i've been dreaming
cause it fills me up and holds me close
whenever i'm without you

you said it again (said it again) my hearts in motion
(every word feels like a shooting star)
watching the shadows burning in the dark

and i'm in love (i'm in love) and i'm terrified (terrified)
Life~ Life~
In my only life...
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

天外飞仙

T.Group

激情

占座先!!!!!!!

我暖知我啊~~很爱的歌~~一直也想录~~还在找感觉^^
有一天找到自己的幸福了必录的歌之一!!!哈哈!!
暖仔奈仔两个温暖嗓~~~和声美~~~
直暖我心窝~~~>3<

桃源狐仙

18岁小孩儿~

激情
占座占座!!!!!!

激情

啊哈哈哈 来了!!!!神秘后期...哈哈哈把我笑死了
我知道他是谁!
暖暖声音最美啦~ 无奈崽你也太要求完美了 哈哈
小暖给我听前面的demo的时候我都觉得很好了
纯吉他版的伴奏和你俩声音真配啊~
都是干净+清透哟!
美!
再说一次~ 小M生日快乐哈! =3=

桃源狐仙

18岁小孩儿~

激情
怎么不小心又发了一楼。。管理员帮忙把3L删了吧。。
----------------------------------------------------------------------------
M姐生日快乐啊哈哈!!!!!!
先感谢下后期那哥们~~~辛苦辛苦~~~  
我是一片欢乐的大绿叶r  小暖声音太美了  美了  了……
这歌太爱了  那天搜伴奏居然看到有人说小暖有这个纯吉他的伴奏  然后口水流不止
去年高考前小简和赖葛格录了介个给我助威  今年我也借这一首来预祝即将高考的糕烤党们成功!!我们大家支持你们~!~!

激情
太好听了~~~默契死了  好羡慕~~

桃源狐仙

Syrinx

激情
前排前排,今天我算早的么。
暖暖的声音越听越爱。

激情
太美了。。。TAT 听的俺都陷进去两个美好的声音里面去了。

激情
简单的伴奏,美好的和声,听得我心情好好呀~

激情
哎呀呀 這版本~~~ 好好聽~~~~ TAT
不知道有什麼形容詞可以說了
都被大家說了~~
再次祝M偶生日快樂~~~~