设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【翻唱】Not Myself Tonight - Christina Aguilera 男声版~ [复制链接]

激情
由于马虎打错了标题...只好再发一次了~之前那个请各位无视吧-。-

Not Myelf Tonight

You know

Tonight I'm feeling a little out control
Is this me
You wanna get crazy
'Cause I don't give a...

【VERSE 1】
I'm out of character
I'm in rare form
And if you really knew me
you'd know it's not the norm

【B SECTION】
'Cause I'm doing things that I normally won't do
The old me's gone, I feel brand new
And if you don't like it f**k you

【HOOK】
The music's on and I'm dancing
I'm normally in the corner just standing
I'm feeling unusual
I don't care 'cause this is my night

【CHORUS】
I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same dude same dude
I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same dude same dude

【VERSE 2】
I'm dancing a lot and I'm taking shots and I'm feeling fine
I'm kissing all the boys and the girls
someone call the doctor 'cause I lost my mind

【B SECTION】

【HOOK】

【CHORUS】

【BRIDGE】
In the morning
When I wake Up
I'll go back to the guy I used to be
but baby not tonight

【CHORUS】

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

桃源狐仙

十六岁的低调子

激情
占个沙发,这也是我准备翻得歌,嘿嘿o(∩_∩)o 唱的很不错哦

后面sexy的还真到位~~

不过还是要再有力度一些

激情
效果。。。。。出来怎么感觉像啊杜的唱腔

声音很低很性感 不错 不过差了点power 我也是。。。

我也不会做效果。。不过效果比我的好多了

激情
哈哈哈哈
我觉得男生唱这个太可爱了
不过居然有这个伴奏了,我要去下!!!!!!!!!

激情
挺有感觉的,也有精彩的地方!不过喉音太憋在喉里了,你就不能喊出来啊!加点力道,劲爆点!别老是感觉啊感觉啊,有几个人会在意我们多么的有感觉

天外飞仙

【—爷们♂痞子攻—】

激情
又有GG翻NmT了~

支持咯咯~~

激情
呵呵   我也常唱这个歌    这个歌女生唱已经很高 很吃力了   你是不是还找朋友帮你录了和声     

激情
超难把握的一首歌···

激情
跟着a song过来的
也是一首很棒的翻唱
期待新作品