设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【首次挑战这个类型的歌,希望大家捧场!】stuck(stacie orrico)!!!!! [复制链接]

激情
说点啥好呢,新话筒到了,哈哈,好高兴!!!~~~~
本来想说第一次挑战快歌的,不过一想上次那个后期做失败的come clean貌似也是快歌,不过那个声音不用拐弯,咱唱歌,哎!就怕拐弯啊,估计大家一听就能听出来了!而且我觉得,哎咱这歌唱的不那么轻快,我没办法啊,我尽力了啊!
除此之外大家再给咱提提意见好不好啊^_^~~~再下感激不尽
歌词在这里:
stuck
                   Stacie Orrico
I can't get out of bed today
Or get you off my mind
I just can't seem to find a way
To leave the love behind

[Bridge:]
I ain't trippin
I'm just missing you
You know what I'm saying
You know what I mean

You kept me hanging from a string
Why you make me cry?
I tried to give you everything
But you just gave me lies

[Bridge]

[Bridge 2:]
Every now and then
When I'm all alone
I be wishing you would call me on the telephone
Say you want me back
But you never do
I feel like such a fool
There's nothing I can do..
I'm such a fool
For you

[Chorus:]
I can't take it
What am I waiting for?
My heart's still breaking
I miss you even more
And I can't fake it
The way I could before
I hate you but I love you
I can't stop thinking of you [last time x2]
It's true
I'm stuck on you

Now love's a broken record that's
Been skipping in my head
I keep singing yesterday
Why we got to play these games we play?

[Bridge]

Every now and then
When I'm all alone
I be wishing you would call me on the telephone
Say you want me back
But you never do
I feel like such a fool

[Chorus]

[Bridge 2]

[Chorus]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
唱的有点轻了
温柔版的么?

激情
真的有那么轻柔么?没感觉,不过为了我的麦克风和全楼人民的身心健康,我也不敢太喊...

激情
这歌我很喜欢的,这个MV拍得很好,我很喜欢!!!
妹妹的话筒话筒回声大了些,唱得比原唱柔美多了,唱得很舒服的~~~
支持!

激情
回复 4# 雷的囧囧
我也看过这个MV的,也很喜欢的!

哎,看来咱还是唱慢歌的料,把所有的歌都变轻柔了.....
不过这也说明咱是个名副其实的温柔的小女生啦!!!~~~~~~~哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈o(∩_∩)o (笑得抽筋ing~)

激情
声音又点轻  不过声线挺好 。

激情
声音又点轻  不过声线挺好 。
tiansuan520 发表于 2010-6-23 16:38

突然发现我觉得不清的原因了,哈哈,我把声音开太大了!!!!哈哈
对于后半句,谢谢夸奖

激情

也不是,自己想唱什么歌就唱什么歌,这才是王道!
“没有不适合的,只有不想唱的。”
我还不是啥歌都唱,唱自己的歌,让人家说去吧,哇嘎嘎!
妹妹有空也来听听哥哥捏。。。

PS:我喜欢你戴那个压发!很可爱

激情
回复 8# 雷的囧囧
好的,我这就去!!~~~~
我很喜欢这个发卡,不过总是被同学说太孩子气了...

天外飞仙

希澈大魔王

激情
很喜欢这首歌啊终于看到有人唱了~~~~

LL这头像和声音很符合。。。一听就是个温油的小MM。。。。