设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] The Climb(全新版)——<乖乖女是大明星>插曲   [复制链接]

崂山道士

懒散皇后

激情
I was totally shocked when I first time heard "THE CLIMB" on the radio.I love the song very much.Hope you'll enjoy it!

歌曲:The Climb
演唱:艾小样

I can almost see it 眼前依稀浮现
that dream i'm dreamin' but 萦绕心头的那个梦境
there's a voice inside my head saying 脑海里却响起一个声音
you'll never reach it 你永远也不会到达彼岸
every step i'm taking 我迈出的每一步
every move i make feels 我做过的每件事
lost with no direction 无不使我迷失方向
my faith is shakin 开始动摇的,是我的信念
but i, i gotta keep tryin. 可我,我还是要继续求索
gotta keep my head held high 还是要挺胸抬头 阔步前行

there's always gonna be another mountain 总会有下一座山峦
i'm always gonna wanna make it move 在等我去将它移开
always gonna be an uphill battle 总会有下一个山坡
sometimes i'm gonna have to lose 很可能令我无法越过
ain't about how fast i get there 不在于我要用多久才能抵达峰顶
ain't about what's waitin on the other side 不在于山那边倒底是怎样的风景
it's the climb 这就是攀登

the struggles i'm facing 我面对的每次搏击
the chances i'm taking 我抓住的每次机遇
sometimes might knock me down but 有时会令我一败涂地
no i'm not breaking 却决不会磨去我的意志
i may not know it 或许我不懂其中的意义
but these are the moments that 但这些时刻却会成为
i'm gonna remember most, yeah 我一辈子可以珍藏的回忆,啊
just gotta keep going 只管继续前进
and i, i gotta be strong 我要,我要变得坚强
just keep pushing on 'cause 只须奋力前行,因为

there's always gonna be another mountain 总会有下一座山峦
i'm always gonna wanna make it move 在等我去将它移开
always gonna be an uphill battle 总会有下一个山坡
sometimes i'm gonna have to lose 很可能令我无法越过
ain't about how fast i get there 不在于我要用多久才能抵达顶峰
ain't about what's waitin on the other side 不在于山那边倒底是怎样的风景

yeah-yeah 啊-

sometimes you're gonna have to lose 很可能令我无法越过
ain't about how fast i get there 不在于我要用多久才能抵达顶峰

yeah-yeah-yeah 啊--

keep on moving 继续前行
keep climbing 继续攀登
keep the faith 坚守信念
baby 宝贝

it's all about 这一切就是
it's all about the climb 这一切就是攀登
keep your faith 坚守你的信念
keep your faith 坚守你的信念

whoa, o whoa 喔喔喔
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

效果有高人来做一做就更好了。。。。唱的好!!

激情

管理员勋章

味道很正宗哦,实力不是盖的

激情
小艾的声音真的好好听。  

还老不让大家听。。。。

激情
小样,好听,期待你的下一首~~~

激情
听起来真的不错哦.。. ...。.....。

激情
音准有问题,第一段感情不是那么凶,第二段可以凶点。

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

太美了..唱的好正..让人 精神放松的好曲子..喜欢~~

激情
呵呵 有点大将风采

桃源狐仙

与众不同

激情
今天终于听到一个还可以的啊。加油啊支持