设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] <whiskey lullaby>Ft.Ericabreen 凄美故事,乡村歌曲 [复制链接]

激情

第一次与人合作,不足之处还请各位大仙包含。

(Featuring Alison Krauss)
(Bill Anderson/Jon Randall)

me:
She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

(1st Chorus)

All:            
He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)

Ericabreen:

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

2nd Chorus

All:
She put that    bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

她熄灭了他的心  象熄灭一只午夜中明亮的烟头  她撕裂了他的心  让他花了一生来试着来忘记  我们看着他借酒消愁  但是酒从来没能让他忘记  直到那个夜晚……    他喝了最后一瓶酒,然后扣响了扳机  这次醉终于泯灭了关于她的记忆  生命是短暂的他再也无法站起  我们发现他的时候他的脸埋在枕头里  旁边是一张纸,上面写着“我爱她至死不渝”  我们把他葬在柳树下时  有天使在哼唱着一首WHISKEY 安魂曲    流言传来传去,但是没人知道她是这样责备着自己  年复一年,她企图在她的呼吸里藏起WHISKEY  最后她借酒消愁  但是酒从来没能让她忘记  直到那个夜晚    她喝完了最后一瓶,然后扣响了扳机  这次醉终于泯灭了关于他的记忆  生命是短暂的她再也无法站起  我们发现她的时候她的脸埋在枕头里  紧贴着她钟爱一生的他的照片  我们把她葬在柳树下他的旁边  天使在哼唱着一首WHISKEY 安魂曲
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
太专业的评价不是很会!只是觉得还不错!呵呵

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

真的 很乡村啊...在仙来唱乡村风格的 不多啊..楼主算是网宝了...哈哈哈支持你.....

激情
谢谢楼上两位支持了!

激情
楼主依然的乡村风啊   喜欢乡村啊   楼主的嗓子很适合乡村呢   好听好听

不知道LZ是不是做的效果还是麦不好呢  听着有杂音呢

激情
楼主依然的乡村风啊   喜欢乡村啊   楼主的嗓子很适合乡村呢   好听好听

不知道LZ是不是做的效果还是麦不好呢  听着有杂音呢
暴走的棉花糖 发表于 2009-9-30 08:58

我第一次唱乡村啊,两个人的麦都是pc麦便宜货,不敢降噪太狠会出现广播味

激情
乡村标志性的音色啊,呵呵。。。希望LZ下次在话筒跟混缩上多注意一下,效果应该会更好

激情
乡村标志性的音色啊,呵呵。。。希望LZ下次在话筒跟混缩上多注意一下,效果应该会更好
音音 发表于 2009-9-30 13:50

谢了,以后会注意改进

激情
QQ上有人给了我这个帖子的链接,他说这个声音和我的有点象
然后我就来听了,听完回个帖

激情
很有乡村风的声音,男声很亮,女声一般