设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

√They don't care about us :(非官方正式试玩版) [复制链接]

有德尊者

黑帮一混儿---DEDE之罗德

激情

原创剧场 - 联盟会员勋章

特别感谢大梦提供的伴奏哇。。哈哈。。找了几年了都。。呵呵

skinhead, deadhead, everybody gone bad
situation, aggravation, everybody allegation
in the suite, on the news, everybody dog food
bang bang, shock dead, everybodys gone bad.

chorus:
all i wanna say is that
they don't really care about us
all i wanna say is that
they don't really care about us

beat me, hate me, you can never break me
will me, thrill me, you can never kill me
chew me, sue me, everybody do me
kick me, hike me, don't you black or white me

chorus

tell me what has become of my life
i have a wife and two children who love me
i am the victiom of police brutality, now.
i'm tired of being the victim of hate,
you're rapin' me of my pride
of for god's sake
i look to heaven to fulfill its prophecy....
set me free

skinhead, deadhead, everybody gone bad
trepidation, speculation, everybody allegation
in the suite, on the news, everybody dog food
black man, black mail, throw the brother in jail

chorus

tell me what has become of my rights
am i invisible cause you ignore me?
your proclamation promised me free liberty, now.
i'm tired of being the victim of shame
they're throwing me in a class with a bad name
i can't believe this is the land from which i came.
you know i really do hate to say
the government don't wanna say
but if roosevelt was livin',
he would't let this be, no no.

skinhead, deadhead, everybodys gone bad
situation, speculation, everybody litigation
beat me, bash me, you can never trash me
hit me, kick me, you can never get me

chorus

some things in live they just don't wanna see
but if martin luther was livin'
he wouldn't let this be

skinhead, deadhead, everybody's gone bad
situation, segregation, everybody allegation
kick me, hike me, don't you wrong or right me

[ Last edited by 美国甜心 on 2006-11-9 at 23:56 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

有德尊者

Love Psychedelico

激情

勤奋勋章

cake..

偶仿佛看到罗德GG在跳印第安舞蹈。。

哈哈哈~~~~这个唱的很有激情哦。。

仙来之神

黑暗中的歌者

激情
罗德难得到偶们区来发歌啊~~~还好偶发现的快~~嘿嘿~~没想到罗德会翻MJ的歌哇,本着对MJ的革命感情不顶都不行啊~~~偶觉得罗德唱的好有力度,比MJ的版本劲多了,都有点ROCK的感觉了~~~人声小了点,英文发音听不太清。。。感觉高音有点吃力。。。不过是非正式版吧,下次发正式版时记得改良哦~~!!!支持ING~~
偶的个人翻唱主页http://826812.xianlai.com/

有德尊者

Love Psychedelico

激情

勤奋勋章

Originally posted by Billie.J at 2006-11-9 23:57:
罗德难得到偶们区来发歌啊~~~还好偶发现的快~~嘿嘿~~没想到罗德会翻MJ的歌哇,本着对MJ的革命感情不顶都不行啊~~~偶觉得罗德唱的好有力度,比MJ的版本劲多了,都有点ROCK的感觉了~~~人声小了点,英文发音听不太清 ...

vVFI_image其实听惯了罗GG的发音就习惯了

哈哈 ~~~~ 他的发音有时蛮好玩的。

特别是唱快的时候。。。

活活。~~GG对俺们区好照顾活~ 经常来串门
aeWc_imagedsSe_image

有德尊者

激情

随着一声『恭喜发财』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。
Originally posted by 美国甜心 at 2006-11-9 23:55:
cake..

偶仿佛看到罗德GG在跳印第安舞蹈。。
哈哈哈~~~~这个唱的很有激情哦。。

哈哈。。呢印第安是蹦擦擦。。蹦擦擦的吧。。哈哈
改天唱个和甜心有关的哈。。哈哈。。努力学习中。。

Originally posted by Billie.J at 2006-11-9 23:57:
罗德难得到偶们区来发歌啊~~~还好偶发现的快~~嘿嘿~~没想到罗德会翻MJ的歌哇,本着对MJ的革命感情不顶都不行啊~~~偶觉得罗德唱的好有力度,比MJ的版本劲多了,都有点ROCK的感觉了~~~人声小了点,英文发音听不太清 ...

我前都常来啊。。不过都只会唱点过气儿的歌啊。。嗨嗨。。还是会唱的少啊。。MJ的歌有难度啊。。。他们老黑先天性能歌善舞。。呵呵。。咱只能整个东亚版的。。哈哈

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

cake果然好激情呀~~
罗德DG就是什么都通吃~~强的很~~佩服佩服~~吼吼~

激情
一首风格和歌词都很特别的歌,很有力度啊

激情
HOHO!MJ的歌不能不顶```
看过这歌两个版本的MV!一个监狱里的,一个在贫民区的
LZ厉害!我唱的话就很累了...- -;
原创:http://2695427.163 888.net
翻唱:http://5580926.163 888.net

有德尊者

激情

Originally posted by wooohu at 2006-11-12 11:36:
cake果然好激情呀~~
罗德DG就是什么都通吃~~强的很~~佩服佩服~~吼吼~

呢个。。大呜现在都不见不着了。。是我跑欧美 少了还是你灌的少了哇。。哈哈

Originally posted by Savior at 2006-11-12 23:36:
HOHO!MJ的歌不能不顶```
看过这歌两个版本的MV!一个监狱里的,一个在贫民区的
LZ厉害!我唱的话就很累了...- -;

监狱呢个我有看啊。。哈哈。。就照呢个学的。。咱这也是把和声分开来唱的啊。。不然根本没气儿接上。。

激情
LZ唱的不错。毕竟是MJ的歌。支持