设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] 给朋友 - 张学友(192Kbps!) [复制链接]

天外飞仙

*amanda *

激情
曲:???W友 轧:古倩敏 ??:???c隆

2003年12月 系朋友口中知道你已??滕檫
心彦面痛左一痛 面上????唔到唔合0既表情
去表哌我自己 做完0野之後 我自己渣??返屋企
迂得特?e?? 啊 原?矶?天已??0黎0左啦

秣出生死?{谷 蒺卸身茳的包袱 如殒?沓了?了
一迂?d醒多舒服 唯求旁人?e哭 加重不必的??痛
??我蒺蒺???? 活到呃一分?? 像到??地另做美??

# 北锾檫始急促 撅??多加添衣服 如能全明白我
??????哀??征服 神咣?o涯?r空 千里可一刻秣况
?]世殓的?D迫 ??我偷些空隙 今天可好好的休息#

* 爨魂仍然在秣 想找青售的一片地 停下再看?裳?
便??安心高秣 就算一生是?O美?髌? 如逢?篮?天??
亦有一番锾光??味 ?t?⒃僖?世界 在呃方的知己
每一天都深深祝福你 即使哞滕 *

一路上 我??唔到一??人或者一架?? 特?e迂得孤??
打檫收音?C 只系重妖??到????你滕檫0既消息
我望出??外?? 迂得天色好黑 真劳好黑

Repeat *

今日返屋企既路好似特?e樘0甘
剿於我都返到屋企啦 你呢

Repeat #

[ Last edited by pauliw on 2005-1-20 at 01:04 ]

[ Last edited by pauliw on 2005-3-9 at 10:37 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

[img] http://www.xianlai.com/attachments/month_0503/avril_amanda_hX6t2Okf4C1j.gif [/img]

激情
很有感觉的一首歌,

激情
听的泪水哗哗地流。。