设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 一首超经典老歌《My way》-同样五年前寝室录的了 哈哈哈 [复制链接]

激情
 那时英文发音那个烂啊!!!!

And now,the end is near;
  如今,结局将至
  And so I face the final curtain.
  如此,我将面临人生的最后落幕
  My friend,I'll say it clear,
  吾友,我将言无不尽
  I'll state my case,of which I'm certain.
  我将述说我所铭记的经历
  I've lived a life that's full.
  我度过了充实的一生
  I've traveled each and every highway;
  我走过了每一条道路
  And more,much more I did,
  但,远不止如此
  I did it my way.
  我走完了自己的路
  Regrets,I've had a few;
  我亦有些许遗憾
  But then again,too few to mention.
  但说起来,都不值一提
  I did what I had to do
  我已完成了我的使命
  And saw it through without exemption.
  每每回想,自觉无愧于心
  I planned each charted course;
  我计划了每一段人生旅途
  Each careful step along the by way,
  也曾谨慎的探寻偏僻小径
  and more,much more than this,
  但,远不止如此
  我走完了自己的路
  Yes,there were times,I'm sure you knew
  如你所知,是有那么几次
  When I bit off more than I could chew.
  我开始得寸进尺,贪心不足
  But through it all,when there was doubt,
  当我对这一切开始感到怀疑和不安
  I ate it up and spit it out.
  我也没有停止尝试
  I faced it all and I stood tall;
  我直面人生,高瞻远瞩
  And did it my way.
  我走完了自己的路
  I’ve loved,I’ve laughed and cried.
  我曾爱过,我曾欢笑过哭泣过,
  I’ve had my fill; my share of losing.
  我曾充满希望,失望
  And now,as tears subside,
  而今,当泪痕渐干
  I find it all so amusing.
  我却发现曾经的一切如此美妙
  To think I did all that;
  再次回想,我所做的一切
  And may I say - not in a shy way,
  我可以毫不羞愧地说:
  No,oh no not me,
  不,我非如此
  我走完了自己的路
  For what is a man,what has he got?
  对于一个人来说,他可以拥有什么
  If not himself,then he has not.
  唯有其身,别无他物
  To say the things he truly feels;
  这样直言不讳的畅所欲言
  And not the words of one who kneels.
  抛弃那些谄媚虚伪的字眼
  The record shows I took the blows -
  唱片证明,我曾留下印记
  And did it my way!
  我走完了自己的路
  Yes,it was my way.
  是的,那曾是我的路。

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

桃源狐仙

路人

激情
好特別的MY WAY

平靜的回憶平生,沒有後悔

樓主要不要發個5年後的版本

激情
怎么仙来居的高手这么多,太假了

激情
超喜欢这首歌