设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 第一次发英文歌,Nick Carter-not the other guy,第一人哈哈哈,唱得烂供吐槽= =。 [复制链接]

桃源狐仙

no title。

激情

第一次发英文歌表示压力很大。
标题那么拽其实是为了吸引听众= =
伴奏是消音的,不敢消多了,这歌音质损害好大。 = =
还是很认真地在唱,目前还比较新手状态,唱得不好抱歉。
于是不多说,大伙听歌吧,想说什么就说吧!

——————————————————————————————————————————

原唱:Nick Carter
翻唱:小猴
后期:小猴
翻译:小猴

If he makes you cry
如果他让你哭泣
cause he says he'll love you forever
因为他说他将永远爱你
you should know
你应该知道
that I'll be the one to make you smile
我会成为那个让你微笑的人
when the nights go dark
当夜晚变得阴沉
every colors around you were fading
你周围一切都暗淡下来
you can reach for me
你可以来到我身边
cause I'll always be
因为我永远是
anyting that you're looking to find
那个你正在寻找的人
I'm not the other guy
我不是其他人
don't ever wanna lie
不想说谎
to you baby
对你,亲爱的
girl it should be you and me tonight
今夜应该是你和我
so don't leave me waiting
所以不要离开我,让我等待
ohh~~ I'm not the other guy
我不是其他人啊

would you take my heart
你会接受我的心吗
would you take all my love if I giving
你会接受我给你的所有爱吗
there's a place too far
(如果)有一个地方很远
I will always get to you
我总会到达你的身边
I'll be there
我会在那里
when you come
当你来到
take away all the world on your shoulders
带走你的肩膀上所有的烦恼
girl you've found the one
亲爱的,你已经找到了那个人
who would ever run
谁曾经离开过你
no one ever gonna stop do you know
没有人能阻止知道吗
我不是其他人
再也不想说谎
to you baby
对你

girl it should be you and me tonight
今夜应该是你和我
我不是其他人啊

so girl you just let me tell you right now
所以亲爱的,就让我现在告诉你
you'll never find another,no doult
你永远也找不到另一个,毫无疑问
who would treat you good like you deserve
那个对你会好就像你应该得到的
I'm the one that always put you first
我是那个始终把你放在第一位。
so baby don't you know
所以宝贝,难道你不知道
know , know , to know
知道,知道,知道
you know it should be you and me tonight
你应该知道今夜是你和我
so don't leave me here... alone
所以不要离开我让我一个人在这里孤单
我不是其他人
再也不想说谎
to you baby
对你
今夜应该是你和我
我不是其他人啊
(I'll be taking up sunlight)
(我将占用阳光)
(I'll be waiting my whole life)
(我会等待我的一生)
今夜应该是你和我
我不是其他人啊
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情

勤奋勋章

擦...唱得那么好都没有人顶。不知道是不是我水平有限,我觉得咬字什么的都很准啊

激情
哪儿弄得的伴奏啊?分享哈嘛

激情
挺好了的。。。第一次就这么好

激情
LZ伴奏哪弄的呀?
可否提供一下?

桃源狐仙

no title。

激情
回复 2# 蘾孩孖

谢谢版主大人! 第一次发英文歌表示压力很大!

桃源狐仙

no title。

激情
回复 5# powermovelie

伴奏是消音的

激情
消音的也提供一下啊

激情
对啊  你唱的挺好的...不怯场 哈哈