设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] i see you (阿凡达)男版 [复制链接]

激情

Walking through a dream
I see you
My light in darkness breathing hope of new life
Now I live through you and you through me
Enchanting
I pray in my heart that this dream never ends

梦里穿行
我见到了你
是我黑暗中的光芒,吐纳新生活的希望
于是我中有你,你中有我
就这么着了魔
从心底祈愿,沉醉梦里不愿醒

I see me through your eyes
Living through life flying high
Your life shines the way into paradise
So I offer my life as a sacrifice
I live through your love

通过你的的眼睛,看到真实的自己
驰骋生活,朝天际飞去
而你照亮了通往天堂的轨迹
我愿把自己贡献成祭品
因你的爱,我才存在

You teach me how to see
All that’s beautiful
My senses touch your word I never pictured
Now I give my hope to you
I surrender
I pray in my heart that this world never ends

是你教我睁开双眼
看清世间美丽
我的感知是你,未曾触及的话语
给你我全部的希望
我彻底投降
从心底祈愿,这世界不要消亡

Living through life flying high
Your love shines the way into paradise
So I offer my life
I offer my love, for you

驰骋生活,朝天际飞去
把我的生命交给你
把我的爱,统统给你

When my heart was never open
(and my spirit never free)
To the world that you have shown me
But my eyes could not division
All the colours of love and of life ever more
Evermore

我从未开启的心
从未自由的魂灵
是你引领我步入新天地
但我这凡胎肉眼,要怎么分辨
这爱的色彩,这生命的斑斓,从今往后
直到永远

(I see me through your eyes)
(Living through life flying high)
Flying high
Your love shines the way into paradise
So I offer my life as a sacrifice
And live through your love
And live through your life
I see you
I see you

驰骋生活,朝天际飞去
我愿把自己贡献成祭品
因你的爱,我才存在

因你的的生命,我才存在
我见到了你
我见到了你
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
比我 快啊  我 还在学习 当中 你的 可以和 女的 有一拼 啊 不错  不错 就是真声 少了点

崂山道士

阿老表 阿老表 你要来呢噶`~~~

激情
lz是我在仙来听过的声音最特别的一个!每首歌被你一诠释就都有了amy的味道!!!

激情
你的嗓子怎么会是这样 虽然你是个男人。。。= =
假音好自然啊。。。很不错。。。 就是味道少了点。。。
很强啊 LZ有副好嗓子。。。

激情
我一直很羡慕你的假声啊~~~
怎么能那么稳呢~~~

激情
话说偶觉得LZ声音很有质感~~但是因为是女生key~~个别转音没唱出来~~~回头搜搜LZ帖子~~看看有么男生的歌~~~哈哈哈哈
I can make it through the rain,And stand up once again,There's nothing you can't face

桃源狐仙

门外汉

激情
妖人啊  楼主 厉害。。原来歌可以这么玩。~!

天外飞仙

很忙

激情
lz确实厉害啊~~这首如此优美柔和的歌曲~~~可以被如此演绎,感觉居家幽怨多年啊~~建议lz仔细寻找适合自己的key~~~俺是学医的~~像楼主如此不注意的使用的这么好的嗓子,会给lz带来很多遗憾的~~加油~~支持一个~~

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

好声音  好作品  不能不頂 一定要過來支持下。。。那么 好聽的作品哟。

激情
怎么听着有点幽怨的味道~``  呵呵
LZ可以用真声去多唱下欧美摇滚~``肯定可以!~``