设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版立体声伴奏] No Madonna - Christos Dantis ( 320kbps和声伴奏!稀有版本!鼓点和dj版本一模一样!现有最好版本! )   [复制链接]

激情

勤奋勋章

好东西来了!得来确实不容易啊!比我之前发的那个制作版本好多了,现在世面上最好的版本!希望大家好好唱好好发挥。。。。。如果各位试听不起我建议把试听附件下栽下来听,鼓点绝对和DJ那个版本一样,希望大家不要错过这个好伴奏的机会。。。: )我还向大家郑重保证这个觉对不是剪接伴奏!鄙视那些那些发差伴奏的骗子!!!!!

No Madonna - Christos Dantis歌词

Ladies and gentlemen how do you do
Came here to talk about a thing so true
Got me hangin' around
Driven into the ground
Got me crying

Ladies and gentlemen how 'd you react
Tell me about it as a matter of fact
I was only the bait
In my lover's debate
I 've been dying

Had enough
And now I 'm leaving
Elvis has left the building
You had your chance
You had the honour
But baby you 're no Madonna

Ladies and gentlemen I 'm leaving tonight
Not gonna stay and suffer all of my life
If I made a mistake
Gotta go for my sake
And correct it

Ladies and gentlemen I 'm wishing you well
It 's time for me to stop living this hell
I have only one heart
Time for me to restart
And protect it
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

已有 1 人评分金币 收起 理由
爱笑小容 + 20 伴奏不错

总评分: 金币 + 20   查看全部评分

激情

勤奋勋章

2# vivian-ng 谢谢支持!请注意看我的说明或者试听第二段

激情

勤奋勋章

8# blacksongs 呵呵。。。。请大家放心!绝对一样!请注意我的说明:如果试听不起的请把试听附件下载试听。。。。。。

激情

勤奋勋章

呵呵。。。。谢谢支持!!! 14# heyi01311

激情

勤奋勋章

朋友啊!你既然是高级VIP就算把整首下下来听也划算啊,呵呵。。。。 13# 原子猫玉

激情

勤奋勋章

充VIP就便宜了啊!呵呵。。。。谢谢支持 26# disneyszl

激情

勤奋勋章

怎么会不能刻呢???那么多朋友都能用!你是怎么操作的?[b] 51# madbear999

激情

勤奋勋章

请试听第二段!!!![b] 53# tanek~