设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版立体声伴奏] No Madonna - Christos Dantis ( 320kbps和声伴奏!稀有版本!鼓点和dj版本一模一样!现有最好版本! )   [复制链接]

激情

勤奋勋章

好东西来了!得来确实不容易啊!比我之前发的那个制作版本好多了,现在世面上最好的版本!希望大家好好唱好好发挥。。。。。如果各位试听不起我建议把试听附件下栽下来听,鼓点绝对和DJ那个版本一样,希望大家不要错过这个好伴奏的机会。。。: )我还向大家郑重保证这个觉对不是剪接伴奏!鄙视那些那些发差伴奏的骗子!!!!!

No Madonna - Christos Dantis歌词

Ladies and gentlemen how do you do
Came here to talk about a thing so true
Got me hangin' around
Driven into the ground
Got me crying

Ladies and gentlemen how 'd you react
Tell me about it as a matter of fact
I was only the bait
In my lover's debate
I 've been dying

Had enough
And now I 'm leaving
Elvis has left the building
You had your chance
You had the honour
But baby you 're no Madonna

Ladies and gentlemen I 'm leaving tonight
Not gonna stay and suffer all of my life
If I made a mistake
Gotta go for my sake
And correct it

Ladies and gentlemen I 'm wishing you well
It 's time for me to stop living this hell
I have only one heart
Time for me to restart
And protect it
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

已有 1 人评分金币 收起 理由
爱笑小容 + 20 伴奏不错

总评分: 金币 + 20   查看全部评分

激情
试听不了呀????????????

激情

勤奋勋章

2# vivian-ng 谢谢支持!请注意看我的说明或者试听第二段

激情
哇。。。。!谢谢版主,这个版本确实好啊!比有一个骗人的剪接的那个伴奏好多了。。。。谢谢,哈哈哈哈。。。可以唱正宗的了

激情
老歌来的 支持一下

富华 该用户已被删除
好歌啊。。伴奏也很棒,谢谢,这歌可以唱的!

激情
谢谢楼主哦。这歌找很久了。。中间是原版吗?

激情

勤奋勋章

8# blacksongs 呵呵。。。。请大家放心!绝对一样!请注意我的说明:如果试听不起的请把试听附件下载试听。。。。。。

激情
非常好 我很喜欢 这首歌 哈哈

激情
好歌
  终于找到了  谢谢楼主
  忒贵了