设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] SO SO ------Lolita [复制链接]

激情

SO SO

情话 你不能随便说说
付出 你不能随便做做
你如果决定了要狠狠爱我
表现就不能只是SOSO

爱情  不能盲目随便走走
对的人 不能随便选个某某
如果你想用温柔前来征服我
你的爱就别只是SOSO

I’m feelin real good and da mood is right..
Can you be the one to hold me baby thru da night
Give u all u need  
Guarantee you dat
Always gonna be derr for you girl.
Believe dat
I been waitin fo dis moment fo quite sometime
U hot U fly baby U’z a dime
if you feelin on me  
Baby just say so  
Aint gonna give you love dat be just SOSO

just do it 继续努力
boy  
女孩对于全心全意 真心真意
几乎没有抵抗力
Don’t you love me  
赶快表白自己
我已把所有的秘诀告诉你
你还在等什么

情话 你不能随便说说
付出 你不能随便做做
你如果决定了要狠狠爱我
表现就不能只是SOSO

你的爱就别只是SOSO

Right here in my arms is where you should be
Whatever da need mami yes indeed
Aint no holdin back tryin give you all of me
Givin you a lot me den L.O.V.E
Aint tryin to give you love dats SO-SO
If you feelin me mami lets GO-O
Cuz im ready to give u baby all I got
100 percent n da lovin don’t stop…

Just do it 继续努力
boy  
女孩对于全心全意 真心真意
几乎没有抵抗力
Don’t you love me  
赶快表白自己
我已把所有的秘诀告诉你
你还在等什么

情话 你不能随便说说
付出 你不能随便做做
你如果决定了要狠狠爱我
表现就不能只是SOSO

你的爱就别只是SOSO

玫瑰是会枯萎的
糖果是会融化的
美好的爱不能虚度
OH YEAH
OH YEAH

爱是可以永远的
却是不能马虎的
百分百才会有幸福  
OH YEAH
OH YEAH  

I say baby 过来给我抱抱
You cute You hot
You makin all dem boys drop to derr knees
Beggin please Makin all derr hearts stop…
All I wanna do is just be yo man…
Telling me everything you need MS.VIVIAN!!!

情话 你不能随便说说
付出 你不能随便做做
你如果决定了要狠狠爱我
表现就不能只是SOSO

你的爱就别只是SOSO…

录出来有段时间了,一直没找到合适的男生合唱. 考虑下男生RAP自己来.不过最近没时间,先这样吧.dNKc_imagedNKc_image

[ Last edited by ~Lolita~ on 2006-12-23 at 15:51 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
这么好听的歌怎么没人顶哦,这首歌的伴奏你是不是加了混响了?我怎么听着那么别扭,还有人声音混响明显大了.快歌的混响不能多加呀!

激情
Originally posted by 苏醒了 at 2006-12-23 08:02:
这么好听的歌怎么没人顶哦,这首歌的伴奏你是不是加了混响了?我怎么听着那么别扭,还有人声音混响明显大了.快歌的混响不能多加呀!

是加了混响了的 不过不是伴奏 是干声.好象是加多了.confused_sconfused_s呵呵.没时间做效果 就这样吧.