设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] √◇B.fame.F◇音乐剧《rent》系列—Tango Maureen(淘气莉香&超级球迷) [复制链接]

崂山道士

◆B.fame.F◆家长

激情
和淘气的第三次合作啦~~哈哈哈~
这次选的是音乐剧<吉屋出租>里一个非常好玩的唱段Tango  Maureen,简单的说,男生Mark的前女友Maureen是女生Joanne的现女友,Mark受邀为Maureen修理演出音响设备时与Joanne不期而遇,两人的见面非常尴尬,话题围绕他们共同爱过(或爱着)的花心女人Maureen,有了这段抱怨连天的对唱.
淘气首次尝试音乐剧,表现非常出彩,我也是第一次尝试这种曲风,所以对我们来讲,是一次挑战也是一次突破~和淘气合作最开心啦,她总是给我很多鼓励,让我知道自己缺少什么,更让我找到自信~~么么~
特别感谢小奇提供的伴奏,这个伴奏非常难找,所以虽然音质不太好,但是还是非常高兴~~

Tango  Maureen  

Joanne
The samples won't delay
But the cable -
(样品不会有延迟,但这电线……)

Mark
There's another way
Say something - anything
(有别的办法,说点什么,随便什么——(指话筒))
Joanne
Test - one, two three --
(测试,1,2 ,3)

Mark
Anything but that
(随便什么——但是除了这个)
Joanne
This is weird
(有点怪怪的)

Mark
It's weird
(确实怪)

Joanne
Very weird
(非常怪)

Mark
1234in' weird
(真XX的怪)

Joanne
I'm so mad
That I don't know what to do
Fighting with microphones
Freezing down to my bones
And to top it all off
I'm with you
(我快疯了,不知道该怎么做
与麦克风斗争,寒气都渗进骨头里
最惨的是,我竟然跟你同处一室)

Mark
Feel like going insane?
Got a fire in your brain?
And you're thinking of drinking gasoline?
(觉得自己快要疯了?
脑子里都着火了?
是不是想着喝汽油?)
Joanne
As a matter of fact --
(确实是这样)

Mark
Honey, I know this act
It's called the 'Tango Maureen'
The Tango Maureen
It's a dark, dizzy merry-go-round
As she keeps you dangling
(亲爱的,我知道这场表演
叫做MAUREEN的探戈舞曲
MAUREEN的探戈舞曲
这像个晕眩的旋转木马
她让你不停摇摆)
Joanne
You're wrong
(你错了)

Mark
Your heart she is mangling
(她不断伤你的心)
Joanne
It's different with me
(她对我不是这样)

Mark
And you toss and you turn
'Cause her cold eyes can burn
Yet you yearn and you churn and rebound
(你摇摆,你旋转
因为她冷酷的眼神可以燃烧
但你渴望、改变、重生)
Joanne
I think I know what you mean
(我想我知道你的意思了)

Both
(MAUREEN的探戈舞曲)

Mark
Has she ever pouted her lips
And called you 'Pookie'
(她有没有撅起小嘴管你叫“巧克力条”?)
Joanne
Never
(从来没有)

Mark
Have you ever doubted a kiss or two?
(你有没有怀疑过她的吻是不是真心的?)
Joanne
This is spooky
Did you swoon when she walked through the door?
(是有点怪
她进门的时候,你会不会心跳加速?)

Mark
Every time - so be cautious
(每次都是——所以你糟了)
Joanne
Did she moon over other boys --?
(她与没有跟那些男孩调情?)

Mark
More than moon --
(恐怕不只是调情吧?)
Joanne
I'm getting nauseous
(我开始觉得恶心了……)

(They dance)

mark
Where'd you learn to tango?
(你在哪学的探戈?)
Joanne
With the French Ambassador's daughter in her dorm room at Miss Porter's.And you?
(跟法国大使的女儿学的,在MISS PORTER的房间里。你呢?)

Mark
With Nanette Himmelfarb The Rabbi's daughter  the Scarsdale Jewish Community Center
It's hard to do this backwards.
(跟Nanette Himmelfarb学的,拉比的女儿,在Scarsdale的犹太人社区活动中心)
Mark
It's hard to do this backwards.
(后退总是比较难做好……)
Joanne
You should try it in heels!
She cheated
(你应该穿上高跟鞋试试!)
她背叛了我们)

Mark
She cheated
(她背叛了我们)
Joanne
Maureen cheated
(Maureen背叛了我们)

Mark
1234in' cheated
(他X的背叛)
Joanne
I'm defeated
I should give up right now
(我被打败了
我现在就应该放弃)

Mark
Gotta look on the bright side
With all of your might
(应该尽你的全力去看最好的一面)
Joanne
I'd fall for her still anyhow
(无论如何我依然爱她)

Both
When you're dancing her dance
You don't stand a chance
Her grip of romance
Make you fall
(你站在她的立场
就失去了自己的主张
她的罗曼史让你一落千丈

Mark
So you think, 'Might as well'
(所以你想:“不妨就这样”)
Joanne
"Dance a tango to hell"
(“跳着探戈去地狱吧”)

Both
'At least I'll have tangoed at all'
Gotta dance till your diva is through
You pretend to believe her
Cause in the end - you can't leave her
But the end it will come
Still you have to play dumb
Till you're glum and you bum
And turn blue
(至少我还跳着探戈
Maureen的探戈舞曲
跟你一直跳到歌剧结束
你假装相信她
因为到最后
你就离不开她
但最后还是会到来
你还得装聋作哑
直到你变得闷闷不乐,患上忧郁症)

Mark
Why do we love when she's mean?
(为什么她这么坏我们还如此爱着她?)
Joanne
And she can be so obscene
(她是如此猥亵)
Joanne
My Maureen (een, een, een...)
(我的Maureen)

Both
The Tango: Maureen!
(跳着探戈的Maureen)

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
已有 1 人评分金币 收起 理由
Billie.J + 4 优秀音乐剧翻唱,加分鼓励!

总评分: 金币 + 4   查看全部评分

激情
唱的不错啊,超爱这种歌剧

激情
唱得不错 加油 我看好你哦

激情
很有味道啊!!支持!学习了~~~

激情
哇哦,哇哦~真是太棒了~给你一个赞

激情
唱得不错 加油 我看好你哦

激情
唱得好棒啊!请问你是不是有伴奏呢?可否共享一下,或者需要购买也可以,我们在排这一段戏,急需这个伴奏,谢谢啦!!我电话是18670070988,邮箱是15902956@qq.com,给我发邮件或者发短信都可以,万分感谢

激情
楼主~~伴奏哪里找到的呀???能不能帮帮忙,急用啊....跪谢!!

激情
oh my!! tango maureen~~
大爱的rent啊啊啊.
musical最高!!

好听. :) lz多多翻rent里的作品吧. :D
男生的感情比女生要更到位, 感觉有一些句段mm需要理解剧情更透彻一点. >.<
By its very definition, Glee is about opening yourself up to joy.
http://2006566.5sing.com
http://www.YYFC.com/43636/

激情
楼主!在哪能弄到这个伴奏啊???急用!!!!