设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[欧美飙歌] - Tonight I Wanna Cry - annbo [复制链接]

天外飞仙

抹茶家の家长-nekoGG

激情
Tonight i wanna cry
Alone in this house again tonight
I got the TV on, the sound turned down and a bottle of wine
There's pictures of you and I on the walls around me
The way that it was and could have been surrounds me
I'll never get over you walkin' away

I've never been the kind to ever let my feelings show
And I thought that bein' strong meant never losin' your self control
But I'm just DRUNK enough to let go of my pain
To Hell with my pride let it fall like rain
From my eyes

Would it help if i turned a sad song on
"All By Myself" would sure hit me hard now that you're gone
Or maybe unfold some old yellow lost love letters
It's gonna hurt bad before it gets better
But I'll never get over you by hidin' this way

I've never been the kind to ever let my feelings show
And I thought that bein' strong meant never losin' your self control
But I'm just DRUNK enough to let go of my pain
To Hell with my pride let it fall like rain

To Hell with this pride let it fall like rain

于是这个版本吸取了demo 的经验,做了很大的改动及调整,

加上又重新唱了一遍,效果上感谢大家的建议,特别是某嘉跟AY

aeWc_image第一次参赛~~~大家多多支持哟`0Iuo_image

[ Last edited by 美国甜心 on 2006-10-29 at 18:27 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

It 's all because of u

激情
支持支持!还不错哈

天外飞仙

到最后,我还是叫amie

激情
这个是激情版的~~不知是不是楼主看越狱第1,2季的原因啊~~唱的也这么男人~~
我喜欢第2段的效果~~

仙来版主

◆B.fame.F◆泡

激情

原创剧场 - 联盟会员勋章

GG声音真温柔的说~你来飙歌我来顶那是责无旁贷啊!
什么地方有你就有我泡芙哈哈!!
尾音美...高音美...全都美...54掉小缺憾则无缺陷状....

囧囧有神~~~~~~~囧rz......舒坦......

激情
搂住效果做的相当不错啊~~~~~~~

激情
老安发正式版了啊,过来支持你,加油.

激情
这首歌你还没练得很熟
如果有投票的话,我就不投你了.Sorry

激情
之前没听过 听听再说
听了才知道好不好

崂山道士

^O^抹茶家の鱼鱼^O^

激情
55555。。。。。。。。鱼鱼没来晚吧~~~~
抱住小J&YUKI~~偶的电脑。。。。。。。
555555555。。。。。。。。。TOT
不过好听的歌多晚听都还是好歌啊~~~狂听ing~~

S猫唱的真不错呢~~悲伤的感觉掌握的很好~~
谁说他不适合情歌的啊~~orz~~~
这次很深情呢~~~而且效果也比之前好太多了~~~S猫真的很努力呢~~
哼~~小J~~跟你说哦~鱼鱼也说他喷麦了~~而且MS不止这一处~~
但这S猫死活不承认~~反正笨鱼鱼耳朵RP~~54下也没什么~~~
不过呢。。。。S猫还是要踹飞的~~~哈哈哈哈哈哈~~~
好好努力吧~~~不管什么时候~~只要你努力了~~鱼鱼就永远支持你~~
PS。最喜欢最后一句呢~~~~颤~~好温柔的猫啊~~FUFUFUFUFU~~~
      继续写我要命的论文去咯~~YEAH~~~
如果天上的云幻成了鱼 那一定就是我 如果水里的鱼幻成了云 那一定不是鱼

天外飞仙

☆MP·T☆夏夏

激情
来支持GG哈~~~

嘿嘿~~~很有味道的说~~~~

我喜欢~~哈哈哈~~~效果比以前好很多了呀~~~

嘎嘎~~~GG在进步了呀~~我顶我顶啊~~~~~
★CA的粉丝★
★★★欧美音乐爱好者★★★
★MP·T☆FOREVER